04/07/2013

Arbúcies celebra 27 anys d'agermanament amb Palacagüina

El juliol de l'any 1987, Arbúcies i Palacagüina van iniciar el procés d’agermanament amb la voluntat ferma de contribuir a la construcció d’un món més just, lliure i solidari. Han passat 27 anys i la voluntat popular i el suport institucional a l'agermanament es mantenen vius i actius, malgrat totes les vicissituds i canvis que s'han succeït. Un any més, SOARPAL organitza un acte per commemorar el 34è aniversari de la Revolució Popular Sandinista, els 27 anys de l'agermanament i per presentar la 29 brigada a Palacagüina. La data: 13 de juliol. FOTO: SOARPAL

«Al bell mig d’una crisi del sistema que intenta negar molts dels avenços socials consolidats a cops de lluites pels sectors populars durant molts anys, un agermanament solidari com el d’Arbúcies i Palacagüina esdevé una de les expressions quotidianes més senzilla, però alhora més reixida de la necessària pervivència de la fraternitat.» apunten des de SOARPAL.

És per això que l'entitat, amb el suport de l'Ajuntament d'Arbúcies organitza un acte commemoratiu amb tastets de plats nicaragüencs i música a càrrec dels cantautors Ronny Sequeira, Beto i el Grup de Danza del Comité de Solidaridad Sanidinista "Coraza Pinolera". Els actes es faran a la Plaça de la Vila, a les 9 del vespre.