03/04/2012

Argentina: cambalache de sentiments

Els dies 28 d'abril i 4, 5 i 6 de maig de 2012 al Teatre Art i Joia de Cadaqués acull una nova edició, la quarta, del Cicle de Cinema Llatinoamericà, que aquest any té com a protagonista la cinematografia argentina contemporània. L'entrada serà, com sempre, gratuïta.

L'esdeveniment proposa 11 projeccions, totes amb presentació i amb debats posteriors entre els assistents i diferents personalitats convidades. Amb el desig de donar-li continuïtat a aquest cicle malgrat les dificultats que la nostra societat travessa, «Els Amics del Cicle de cinema Llatinoamericà a Cadaqués» proposem aquesta activitat de caràcter comunitari, participatiu i oberta al poble. Una forma alternativa d'entendre l'art com a instrument de canvi i de conscienciació social.

En aquesta ocasió col·laboren l'Associació ICONES, A.R.I.A.C., Cineclub Cadaqués, Coordinadora d'ONG Solidàries, Societat l'Amistat, Unió Esportiva Cadaqués, AMPA CEIP Caritat Serinyana, Associació Professional d'Activitats Turístiques de Cadaqués, Cadaqués Solidari i l'Ajuntament de Cadaqués.