03/02/2014

Bluefields-Girona-Farsia, en imatges

Bluefields és la ciutat més important de la costa del Carib nicaragüenc i està caracteritzada per una rica diversitat ètnica, multilingüe i multicultural. Farsia és una daira de la wilaya d’Smara enclavada en els campaments de refugiats de Tindouf, al sud d’Algèria. Ambdues ciutats estan agermanades amb Girona. Aquest dijous 6 de febrer, es presenta l'exposició fotogràfica impulsada pel Consell de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Girona "Agermanaments Girona-Bluefields-Farsia" que es podrà veure al centre cívic Santa Eugènia de Girona fins al finals de mes.

La presentació de la mostra és a càrrec de Sebas Parra de l’Associació d’Educació Popular Carlos Fonseca Amador i Anna Roca de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí- Girona.

Aquesta exposició consta de 13 fotografies de cada ciutat on podem observar el seu dia a dia, el seu menjar, el seu transport, els seus edificis més emblemàtics ... En definitiva, les imatges ens permeten fer una petita aproximació a aquestes dues ciutats agermanades amb Girona.