24/09/2014

Campanya Pobresa Zero

El proper 17 d'octubre és el Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa. La Plataforma Pobresa Zero de Catalunya, de la qual forma part la Coordinadora d'ONG Solidàries, organitza diferents accions de denúncia i reivindicació. Enguany, la campanya Pobresa Zero centrarà el seu missatge en el valor social de la fiscalitat justa i en la necessitat de redistribuir la riquesa, per tal de garantir els drets humans. A Girona, la comissió de la Coordinadora que treballa la campanya, formada per la Xarxa pels Drets Socials, Fundació Utopia, JiP-Girona, Setem-Girona, Càritas-Girona i Oxfam Intermón Girona, estan preparant també l'acció pel 17-0.

PORTA'NS ELS TEUS TETRABRICKS!

El proper 17 d'octubre, Dia Internacional per l'Eradicació de la Pobresa, construirem una nova agència tributària, per un nou model fiscal, amb tetrabricks de reciclatge!

Pots dur els teus tetrabricks (buits i nets) a: Botiga d'Oxfam Intermón (Pujada del Pont de Pedra de Girona),a l'Espai de Solidaritat, seu de la Coordinadora d'ONG Solidàries (carrer Mestre Francesc Civil, 3, baixos de Girona) i a la Seu de la Fundació Utopia (carrer Garrotxa, 7, 17005 de Santa Eugènia, de Girona).

Una fiscalitat injusta ens empobreix!!

ACTE CENTRAL DE LA CAMPANYA:

Divendres 17 d'octubre: Construcció d'una simbòlica nova Agència Tributària, davant l'edifici de la Generalitat (Plaça Pompeu Fabra de Girona). A les 19h. Es farà un cercle de silenci i la lectura del manifest de la campanya.Si us voleu adherir al manifest de la campanya heu d'enviar un correu electrònic a pobresazero@gmail.com

Properament podreu llegir el MANIFEST 2014