29/06/2020

Camps de treball per aquest estiu

El Servei Civil Internacional disposa de molts projectes de voluntariat de curta durada durant l’estiu que busquen voluntàries. Troba el teu camp de treball per aquest estiu!

Després de l’aturada temporal de l’emplaçament de voluntàries a causa de la pandèmia de la covid, l'SCI va reobrir el passat 8 de maig  les inscripcions als camps promovent sobretot els projectes locals i adaptant-los a les mesures sanitàries.

I és que hi ha molts projectes de voluntariat de curta durada que busquen voluntàries per aquest estiu i tardor, a Catalunya i la resta de l’estat espanyol i a països de proximitat geogràfica.

Consulta totes les possibilitats al CERCADOR DE CAMPS. Pots utilitzar els filtres de dates, països i temàtiques. N'hi ha de conservació de camins al Pirineu, de manteniment i suport a centres de rehabilitació social a Ciudad Real, d'animació per a infants del centre de persones sol·licitants d'asil Ter Dennen, a Lanaken, Bèlgica, o  de reconstrucció de l'antic "Fort de Jouy" a Lorraine, a França, entre d'altres.

 

Actualitat relacionada