30/03/2010

Com fer els teus vídeos?

La Coordinadora d'ONG Solidàries organitza un curs introductori a les eines bàsiques de Premiere per a elaborar vídeos casolans. El curs està pensat per a les entitats de la Coordinadora i és gratuït. La sessió és farà el pròxim divendres 30 d'abril, de 4 a 8:30 de la tarda, a L'Estació de Girona.

El doble objectiu d'aquest curs és, d'una banda, mostrar les eines bàsiques per a poder elaborar vídeos de curta durada i de l'altra, anar introduint les eines 2.0 als webs de les ONGD de les comarques gironines. Mitjançant una metodologia pràctica s'ensenyarà a manejar les possibilitats de l'edició de vídeo i a conèixer els diferents espais a internet on difondre'ls i donar una major visibilitat a les campanyes i projectes de les entitats.

La formació és a càrrec de Marc Planagumà i de l'àrea de comunicació de la Coordinadora. Les places són limitades i s'adjudicaran segons l'ordre d'arribada. Podeu fer arribar la vostra sol·licitud (Nom i Entitat) al correu de comunicacio@solidaritat.org abans del 27 d'abril.