19/10/2021

Comença l'IndiFest ONLINE

Fins al diumenge 24 d'octubre, ja podeu gaudir en línia de les pel·lícules sobre “Resistències Indígenes en temps de pandèmia” incloses a l'IndiFest

La XIV edició del Festival de Cinema Indígena de Barcelona ja està en línea. A través del web www.indifest.org es redirigeix a la plataforma MiradaNativa que acull el festival online. Podreu gaudir de les pel·lícules seleccionades fins diumenge 24 d'octubre i votar, fins i tot, pel Premi del Públic.

Entre la programació, enguany es pot veure la mirada de diferents pobles a través de les seves obres cinematogràfiques: Poble Aymara (Bolívia), Poble Pijao, Coyaima Managrande (Colòmbia), Poble Maia Kiché (Guatemala), Poble Maputxe (Wallmapu), Poble Emberá (Panamà), Poble Seri de Mèxic, Wayúu i Gunadule (kuna o tule) de Colòmbia, Saraguro l'Equador, Shuar d´Equador, Kariri del Brasil, Kawesqar de Xile, Quítxua de Bolívia, Lenca d'Hondures, Poble Potiguara (el Brasil) i l´Aldeia Maracanã (el Brasil). 

L'IndiFest Festival de Cinema Indígena és una iniciativa impulsada per alterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes en coordinació amb CLACPI Coordinadora Latinoamericana de Cine y Comunicación de los Pueblos Indígenas, amb l'objectiu de donar veu pròpia als pobles indígenes i exigir el compliment dels seus drets reconeguts de manera internacional. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació i la Diputació de Barcelona.