13/07/2020

Comparteix aprenentatges i bones pràctiques en l’àmbit social i sanitari

DIXIT Girona i la Fundació Campus Arnau d'Escala impulsen una crida per a identificar experiències positives generades arran de la crisi social i sanitària provocada per la COVID-19, que seran recollides amb l'objectiu de facilitar la seva implementació. Foto: #ramadadesdecasa/Azahara

El projecte "Drets i innovació en els serveis a les persones en temps de crisi. Compartim aprenentatges i bones pràctiques en l'àmbit social i sanitari" és una iniciativa per capitalitzar el coneixement i els aprenentatges obtinguts amb la utilització innovadora dels recursos i eines per part de les organitzacions.

En aquest sentit, les dues entitats fan una crida per a la identificació d'experiències emergents positives generades arran de la crisi social i sanitària provocada per la COVID-19. Les entitats que hagin portat a terme alguna acció satisfactòria motivada per la situació d'emergència poden fer-la arribar a DIXIT Girona emplenant aquest formulari d'identificació de bones pràctiques abans del 31 d'agost. Es preveu publicar el recull de les pràctiques identificades amb l'objectiu de facilitar la seva implementació.

Durant el mes de setembre, i en el marc de l'activitat de DIXIT, es realitzarà un cicle de sessions virtuals articulades al voltant de la garantia dels drets, per conèixer i compartir les bones pràctiques identificades. El cicle constarà de diverses jornades al voltant del dret a la vida independent i a la inclusió en la comunitat, a la salut, a la informació, al treball i a gaudir d'un nivell de vida adequat i a protecció social. Les sessions seran dinamitzades per persones expertes en l'àmbit que permetran conèixer experiències d'èxit relacionades amb cada un dels drets.