26/06/2019

Conèixer el Marroc tot viatjant

L’Associació ECCIT té en marxa una nova edició del viatge sociocultural al nord del Marroc. Va començar aquest dissabte i s'allargarà fins diumenge vinent, en una estada que vol anar més enllà del "fer turisme" i que proposa una aproximació més profunda a la cultura marroquina.

Segons la mateixa entitat, "Es tracta d'una oportunitat per conèixer la realitat social i cultural del Marroc, i viure una experiència única, que permet interaccionar i crear lligams interculturals amb la gent i el seu teixit associatiu."

En aquesta nova edició del viatge sociocultural, hi participen 22 persones la majoria de les quals són cuineres i educadores de lleure. Com Com que l'estada coincideix amb el Festival Internacional del Joc Infantil que es celebra a Xaouen, les participants s'implicaran en l'esdeveniment. Áixí,  l'equip de l'Associació ECCIT dinamitzarà les places de la ciutat amb jocs creatius i també participarà en la dinamització de tallers de cuina multicultural dins la jornada "Cuina del Món i diàleg intercultural” que també es fa en aquesta ciutat del nord del Marroc, a iniciativa de les associacions locals.

La resta dels dies el grup farà visites socioculturals a Tànger, Asilah, Fes i Xauen, on es trobaran amb la  Cooperativa Femenina Rural i amb diverses entitats. L'estada de vuit dies s'acabarà amb una festa intercultural per inaugurar la delegació d'ECCIT al  Marroc.