17/09/2014

Contes per la Pau, al DENIP

Dolors Garcia, Lluís Lucero, Lluís Freixas, Núria Martí,  Xavier Cortadellas, Josep Mª Fonalleras, Maria Mercè Roca, Josep Pastells, Mar Bosch, Mercè Saurina, Xevi Sala, Núria Esponellà, Enric Ramionet, Carles Sala i Assumpció Cantalozella són els autors i les autores dels Contes per la Pau que els nens i nenes de Girona treballaran durant la campanya del DENIP 2015, el proper mes de gener. La Coordinadora d'ONG Solidàries i el  Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Girona, que organitzen la campanya, han obert el període d’inscripcions per a les escoles gironines que hi vulguin participar.

La proposta per al curs 2014-2015 és la d'il·lustrar contes que parlen de Pau. La idea és aconseguir una "Biblioteca de pau", dissenyada i creada per les escoles gironines. Per aquest motiu, unes quantes escriptores i escriptors de les comarques gironines ens regalaran els seus contes que ens acostaran a la part positiva de la pau, que cal anar treballant, practicant i i reclamant a les nostres escoles i ciutats: la justícia, els drets humans, la seguretat, l’educació i la salut, la resolució pacífica dels conflictes, la cooperació i la solidaritat.

Vols que la teva escola participi en la campanya?

Per participar-hi, cal enviar un correu-e (recursos@solidaritat o cooperacio@ajgirona.org)  abans del 5 de desembre amb la següent informació:

  1. Nom del centre
  2. Nom i contacte (telèfon i e-correu)  de la persona referent
  3. Nombre de cursos que participaran il·lustrant els contes
  4. Nombre de cursos que desitgen rebre el taller de pau dinamitzat pels i les estudiants de cicle superior

Al cap d'uns dies, se us confirmarà per e-correu la participació a la campanya i se us farà arribar els materials (els contes a il·lustrar) i altres informacions pel bon seguiment del DENIP.

WEB DE LA CAMPANYA >>