10/03/2010

Continuen les celebracions del Dia Internacional de les Dones

Tot i que ja s'ha celebrat el Dia Internacional de les Dones, encara queden molts actes a celebrar a les comarques gironines. Us hem preparat un recull d'alguns d'actes programats a Salt i Girona.

SALT

Dissabte 13 de març: Festa per a les Dones. A partir de les 18h., a la Coma Cros: paraules de dones, exposició de fotografies sobre les associacions de dones del poble, berenar i actuació musical. Organitza: Ajuntament de Salt, Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, i Associacions de dones de Salt.

Dilluns 15 de març: Inauguració de l'exposició de quadres "Víctimes del maltractament", d'Ester Besolí.  A les 18h, al Centre de Recursos per a la gent gran. L'exposició es podrà veure fins al 31 de març. Organitza: Ajuntament de Salt , Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, i CAM

Dilluns 15 de març: Representació de l'obra «A jornada completa», al Teatre de Salt. Es tracta d'una obra interactiva sobre els nous usos del temps, per part de les dones. Organitza: Ajuntament de Salt.

GIRONA 

Divendres 12 de març: Acte unitari del Grup de Dones de Girona per commemorar el Dia Internacional de les Dones (8 de març). Cantada del cor infantil Claudefaula i lectura del manifest. A les 19h., al Saló de descans del Teatre Municipal.

Divendres 12 de març Xerrada-Debat "La nova llei de l'avortament a debat" al centre social la Màquia a les 19:30h, c/dels vern 15-17 bxs, Girona. Amb el col·lectiu dret al propi cos. Organitza Plataforma antipatriarcal de Girona i Comissió antisexista del Casal Estel Roig de la Bisbal.

Dimecres 17 de març: Xerrada «La lluita feminista a l'Afganistan», a càrrec de Mariam Rawi, membre de la Revolutionary Association of the women of Afghanistan. A L'Estació Jove, a les 19.30h. Organitza: Plataforma Antipatriarcal de Girona i Comissió Antisexista del Casal Estel Roig de La Bisbal.