06/07/2016

Convocatòria 2016 d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació

Per quart any consecutiu el Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya (CEESC)  obre la Convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació al Desenvolupament. La quantia total per aquest any 2016 és de 4.442 € i el termini de presentació finalitza el 17 de juliol.

 Els projectes presentats a aquesta convocatòria hauran d’enquadrar-se en les següents tipologies:
 
  • Projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, o projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits i que promoguin la professió d’educador social i/o l’associacionisme professional dels educadors i les educadores socials, o que aquests siguin impulsats per educadors/ores socials en els àmbits propis de l’educació social.
  • Projectes innovadors que fomentin l'ocupació dels educadors i les educadores socials, a través de noves empreses o entitats d’iniciativa social, durant el primer any d’activitat.

Podran concórrer, com a les anteriors convocatòries: persones individuals, col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre amb seu a l’Estat Espanyol.

Consulta les bases de la convocatòria en català i en castellà.