11/03/2019

Convocatòria d'Avaluació Estratègica de la Coordinadora

En el marc del conveni amb l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, la Coordindora d'ONG Solidàries ha de dur a terme una valuació estratègica a l'entitat.  Per escollir l’equip/consultoria que dugui a terme aquesta avaluació de la Coordinadora, obrim concurs de licitació.

L'objectiu d'aquesta avaluació estratègica és la millora de la qualitat i la capacitat transformadora del treball de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines mitjançant una avaluació estratègica i operativa que generi evidències i recomanacions adreçades a millorar els resultats del seu treball com a espai de suport i coordinació de les entitats de solidaritat i cooperació al desenvolupament de les comarques gironines, així com del seu impacte i la seva incidència en el territori gironí. 

L'avaluació tindrà una durada estimada de quatre mesos: de març del 2019 fins a junydel 2019. El termini per a presentar les propostes de licitació es poden fer arribar a la Coordinadora d'ONG Solidàries fins al 25 de març a: solidaries@solidaries.org o bé a la Coordinadora (Espai de Solidaritat. carrer Francesc Civil, 3, baixos, de GIRONA) en horari d'oficina (De 9 a 14.30 i de 16 a 19h)

En aquest document es recull la proposta amb els paràmetres a analitzar: PROPOSTA D'AVALUACIÓ