02/09/2019

Convocatòria de l'ICAB oberta

La Comissió per a la Cooperació i el Desenvolupament de l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona obre una nova convocatòria d'ajuts a projectes de cooperació jurídica amb pobles en vies de desenvolupament, amb càrrec a la partida del 0,7% del pressupost col·legial.

Enguany la partida corresponent a la convocatòria 2019 és de 109.829,85 euros. La convocatòria d'ajuts s'adreça a l'execució de projectes de caràcter jurídic en l’àmbit d’estats en via de desenvolupament que contribueixin a posar de relleu la funció social de l’advocacia en la defensa dels Drets Humans.

Les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria d’ajuts a projectes de cooperació jurídica, han de presentar-se adreçades a la Comissió del 0,7% davant del Registre  General de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Carrer Mallorca, 283, planta baixa, 08037, Barcelona; horari: de dilluns a divendres, de 9 a 20 h). El termini per a presentar sol·licituds va començar el dia 1 de setembre i finalitzarà el dia 30 de setembre a les 20h.

Podeu consultar les bases i obtenir el formulari de sol·licitud aquí:

Convocatòria 2019 per a la concessió d’ajuts a projectes de cooperació jurídica amb pobles en vies de desenvolupament, amb càrrec a la partida del 0,7% del pressupost col·legial