08/05/2019

Convocatòria per a projectes de cooperació i d'educació al desenvolupament

La convocatòria de l'Ajuntament de Girona d'ajuts per a projectes de cooperació al desenvolupament i per a projectes d'educació al desenvolupament i sensibiltzació està oberta. També s'ha obert la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament en els municipis agermanats amb Girona. El termini per a presentar sol·licituds finalitza -en ambdues convocatòries- el 30 de maig.

>>Ajuts a projectes de solidaritat i cooperació de l'Ajuntament de Girona. Convocatòria de subvencions amb dues línies d’ajuts. TERMINI: 30 de maig de 2019

  • Projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional.

Destinada a entitats sense afany de lucre de la ciutat de Girona que tinguin com a objectiu en els seus projectes de cooperació, garantir l’accés als drets bàsics de les persones.

  • Projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització.

Destinat a entitats sense afany de lucre de la ciutat de Girona que tinguin com a objectiu donar a conèixer les causes de les desigualtats Nord-Sud, la promoció dels drets humans, el foment del consum responsable i de la cultura de pau.

BASES AQUÍ

>> Subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament en els municipis agermanats de la ciutat de Girona, de l'Ajuntament de Girona. TERMINI: 30 de maig de 2019

És objecte d’aquesta convocatòria l’atorgament de subvencions destinades a projectes en matèria de cooperació al desenvolupament en els municipis agermanats de la ciutat de Girona, i adreçades a entitats sense afany de lucre de la ciutat de Girona.

BASES AQUÍ