03/03/2015

Convocatòria per a projectes de cooperació jurídica

El Col·legi d’Advocats de Barcelona posa en marxa una nova convocatòria d’ajuts a projectes de cooperació jurídica amb pobles en vies de desenvolupament. Aquesta convocatòria és amb càrrec a la partida del 0,7 % del pressupost col·legial. El termini per a presentar les vostres sol·licituds a aquesta convocatòria finalitza l'1 d'abril.

La Comissió per a la Cooperació i el Desenvolupament (0,7%) del Col·legi d'Arquitectes de Barcelona és l'encarregada d'estudiar i avualuar la procedència dels projectes presentats a aquesta convocatòria que està dotada amb 120.280,25 euros.

Les sol·licituds per participar a aquesta convocatòria s'han de presentar-se, adreçades a la Comissió del 0,7%, davant del Registre General de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (Carrer Mallorca, 283, planta baixa, 08037, Barcelona; horari: de dilluns a divendres, de 9.00 a 20.00 h).

Trobareu tota la informació a la pàgina web de l’ICAB, www.icab.cat, clicant sobre El Col·legi>Comissions i seccions>Comissió per a la Cooperació i el Desenvolupament (0,7%)

BASES>>