26/01/2021

Curs d'activisme social i cultural per a joves de Girona

Si tens entre 16 i 25 anys i ganes de canviar el món, començant pel teu barri, llegeix amb atenció. L'associació Azahara, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, organitzen el primer Curs d'Activismes Social i Cultural.

En un món en plena transformació, "cal un canvi de paradigma urgent on els i les joves tinguin un paper fonamental." diuen des d'Azahara. I la seva proposta és just aquesta: donar una oportunitat formativa per a joves que vulguin crear noves iniciatives socials i culturals a Girona. Des d'Azahara, s'ha dissenyat un curs que permeti al jovent amb propostes i projectes d'àmbit cultural amb rerefons social, donar-li forma i aprendre a fer el pas de la idea al projecte, i fins i a l'execució del mateix. "És un espai per compartir i teixir vincle amb iguals, per passar del concepte a l'acció cultural.", asseguren.

El curs connectarà la cultura i la societat, i inclourà tallers temàtics, xerrades, trobades amb activistes de referència...amb l'objectiu de facilitar les eines necessàries per engegar un projecte. El curs començarà la primera setmana del mes de febrer i s'allargarà fins al mes de juny. És una formació virtual, totalment gratuïta, que es farà sempre els dijous, de 16.30h a 20h. Hi participaran activistes com Eduardo Maleno de Caminando Fronteras, Alejandro Acosta de Break the Silence o els portaveus de Friday for Future Barcelona, entre d'altres.

No es requereix cap experiència prèvia al món de l'activisme social i cultural. Si hi esteu interessades, us podeu inscriure des del web de l'entitat organitzadora:  www.azahara.org