08/09/2009

Curs de portaveus per a entitats de la Coordinadora

Saber dirigir-se de manera eficaç als diferents mitjans de comunicació és indispensable, si volem fer arribar a la ciutadania la tasca que desenvolupen les entitats solidàries de les comarques gironines. El pròxim dissabte 3 d'octubre la Coordinadora d'ONG Solidàries amb el suport de la delegació gironina del Col·legi de Periodistes, organitza un curs per als portaveus de les entitats.

Així, la formació està dirigida als responsables de les entitats o a aquelles persones que facin funció de responsables de premsa, dins l'entitat. El curs de portaveus vol contribuir a millorar els resultats de la comunicació de la nostra entitat, mitjançant un major coneixement de les tècniques de comunicació verbal i no verbal, així com un major coneixement dels diferents suports dels quals disposem, a l'hora de difondre un missatge (premsa escrita, ràdio i televisió). La formació serà a càrrec del periodista Josep Maria Brugués, cap de comunicació de la Facultat de Comunicació Blanquerna.

El curs és gratuït i les places són limitades. Per a inscriure's al curs, cal que ompliu aqueta BUTLLETA>> i que ens la féu arribar a comunicacio@solidaritat.org, abans del 30 de setembre.

 

LES DADES DEL CURS:

HORARI : Matí de 10 a 14.30h

LLOC: Col·legi de Periodistes- GIRONA

DATA: dissabte 3 d'octubre

Professor: Josep Maria Brugués

 

Organitza: