24/09/2014

El decreixement: una realitat emergent

L'Associació de Naturalistes de Girona organitza, avui dimecres 24 de setembre, la Jornada "El decreixement: una realitat emergent" a la Facultat de Lletres de la UdG. La jornada s'iniciarà a les 16h. amb un doble objectiu: registrar al projecte "pam-a-pam" algunes de les experiències de decreixement i/o economia alternativa assistents, alhora que reflexionar i debatre sobre qüestions com els criteris que defineixen una iniciativa d'economia alternativa o com augmentar la participació en les diferents experiències.

La jornada d'avui és la cloenda de la campanya "La manduca no caduca". La jornada inclou el passi del documental TASTE DE WASTE,  les ponències d'Antonio Turiel, impulsor del manifest “Darrera Crida”, Neus Casajoana, coautora del llibre “Hacia un nuevo modelo  económico social, sostenible y estacionario” i d'Anna Fernández i Núria Massegú, de SETEM i Xarxa d’Economia Solidària, que presentaran el projecte, “pam a pam” de mapeig d'experiències d'economia alternativa a Catalunya.
Al final de la Jornada hi haurà un piscolabis amb productes recuperats del mercat i de fleques de la ciutat, preparat per l'Associació Escudella Solidària, entitat que ha col·laborat intensament en totes les activitats de la campanya "La Manduca No Caduca-Setembre el mes de l'aprofitament".