08/11/2014

Els fills i filles de la immigració i el mercat de treball

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà i el Servei d'Immigració i Diversitat de l'Ajuntament de Figueres posa en marxa una nova edició, la novena, del cicle de jornades entorn de la nova ciutadania, Nos+Altres. La jornada es farà el proper 3 de desembre i se centrarà en fer una aproximació sociològica als fills i filles de la immigració i en analitzar la incorporació al mercat laboral d'aquest col·lectiu. Ja t'hi pots inscriure.

La Jornada Nos+Altres, que es durà a terme a la seu del Consell Comarcal de 9h a 13h, comptarà amb la participació del psicòleg i escriptor Said el Kadaoui Moussaoui, que impartirà la ponència “Identitats complexes. Múltiplement arrelats o desarrelats. Ser fills de persones immigrades i no morir en l'intent" i amb la participació de la sociòloga Judit Font Redolad, que impartirà la ponència "Immigració i societat: la incorporació dels fills i filles de la immigració al mercat de treball".

Seguidament, es presentaran diferents experiències i s'obrirà un espai de reflexió i debat en què participaran diferents professionals experts en aquest terreny. L'objectiu de la taula d'experiències serà oferir eines pràctiques als assistents sobre la promoció de trajectòries favorables d'inserció del col·lectiu al mercat de treball.

Més informació>>