15/02/2012

Els lladres tenen nom

Tot passejant per Girona, potser us heu fixat en uns cartells en els què es denuncia a personatges ben coneguts com el pilot de Fòrmula 1 Fernando Alonso, el constructor José Luis Núñez o la soprano Montserrat Caballé, per frau fiscal. Es tracta de la campanya «Els lladres tenen noms», impulsada per l'Acampada-Girona i que posa a l'abast de tothom els cartells-denúncia.

«Ens parlen de crisi econòmica i crisi de valors. Ens diuen que hem estirat més el braç que la màniga. Ens fan creure que ens hem d'estrènyer el cinturó. I moltes altres coses que sembla que ens facin responsables a nosaltres de l'actual situació.(...) Nosaltres no hem fet res d'això, ben al contrari. Nosaltres som els que sempre hem pagat les conseqüències del sistema capitalista.», denuncien des de l'Acampada-Girona.

Per aquest motiu, des de l'Acampada-Girona s'han proposat «assenyalar alguns polítics, empresaris, i personatges coneguts que han contribuït a la misèria dels ciutadans i ciutadanes evadint impostos a altres països, fent frau fiscal (i per tant, robant els diners de tots), cobrant sous indecents mentre augmenta la pobresa, o estafant diners públics pel seu propi benefici.»

CAMPANYA>>

CARTELLS DE LA CAMPANYA>>