15/10/2012

Els nens i les nenes parlen de cooperació

El testimoni de nens i nenes d'Hondures, Guatemala i República Dominicana serveix per aprofundir en la cooperació al desenvolupament. És «Te cuento», un projecte de tres curmetratges que es presenten el proper divendres 19 d'octubre, al Museu del Cinema de Girona, en el marc de la presentació del Diploma de Postgrau en Educació i Cultura: Gestió de Serveis, Programes i Projectes Culturals, que organitza la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació.

Es tracta del darrer projecte de la Càtedra UNESCO en la línia d'Educació i Cultura, que sha fet amb PDA Films i que està finançat per l'AECID. En els tres curmetratges que es visionaran, el cinema d'animació és utilitzat com a recurs educatiu per fomentar el diàleg intercultural, la solidaritat i la cooperació.

Després del visionat dels 3 curmetratges, hi haurà un debat entre Lali Bosch, filòsofa, experta en educació, i Mario Torrecillas, de PDA films, sobre les pel·lícules i la proposta educativa. Tant el debat com el visionat són oberts al públic.

Aquí podeu veure el curmetratge fet per nens i nenes de Guatemala.