18/09/2020

En marxa el Concurs de fotografia solidària de Girona

Després de dues edicions en blanc, el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Girona ha proposat donar continuïtat al Concurs de Fotografia Solidària que té com a objectiu premiar la millor foto sobre solidaritat i cooperació. 

En les anteriors edicions, la fotografia guanyadora era la que s'utilitzava per difondre la convocatòria de subvencions de la Unitat de Cooperació. Les fotos que es presentin a concurs serviran com a documentació gràfica (impresos i publicacions, web municipal, etc.)  i per crear un fons documental sobre solidaritat. Però a més, les fotografies són una important eina de visibilització i sensbiiltzació vers les temàtiques vinculades a les activitats que s'impulsen des de la Unitat de Cooperació de l'Ajuntament de Girona. De fet, amb una selecció de les anteriors edicions, s'ha fet l'exposició "Fotografies Solidàries" que podeu agafar en préstec al CeDRe.

El termini de presentació d'imatges finalitza el 15 d'octubre d'enguany i hauran d'estar lligades a les següents temàtiques:

  • Desigualtats nord-sud
  • Interculturalitat
  • Condicions de vida en els països empobrits
  • Paper de la dona en els països empobrits

 

La fotografia guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 360 euros, destinat a la compra de material fotogràfic.

 

Les fotos són les imatges guanyadores d'anteriors edicions.