26/11/2013

En tens prou de passar pel tub?

«Vols seguir passant pel tub? Busquem plegats una sortida.» Amb aquesta pregunta i proposta, l'assemblea del Procés Constituent de Girona anuncia una acció que s'organitzarà aquest dissabte 30 de novembre al punt de trobada de la Rambla de Girona, entre les 10 i les 17 h. Mitjançant la instal·lació simbòlica d'un tub, se'ns convidarà primer, a reflexionar sobre la situació política, econòmica, social i ambiental en la que estem immersos, per després, convidar-nos a  participar com agents de canvi.

L’assemblea del Procés Constituent de Girona vol promoure un canvi de model polític, econòmic, ecològic i social que vagi més enllà de la independència i que comporti la participació d’una majoria de la població que assumeixi la seva capacitat i responsabilitat en un canvi de sistema. 

Amb aquesta visió al darrera, l'assemblea del Procés Constituent a Girona ha ideat una instal·lació en forma de tub llarg que simbolitza la situació en la que molts ciutadans i ciutadanes senten que estan visquent. Imatges, xifres, frases i humor seran les eines per convidar a reflexionar als vianants sobre la situació política, econòmica, social i ambiental en la qual estem immersos. I després de la reflexió, cal passar a l'acció. Per això, a la sortida del tub es mostraran alternatives, com les que ja treballen moltes entitats de diversos àmbits, per encoratjar als participants a ser els agents d’aquest canvi.

Si ets d'una entitat que està compromesa amb aquest canvi, l’assemblea del Procés Constituent de Girona us proposa de ser presents a l'acte de dissabte, difonent les activitats que feu, ja sigui presencialment o mitjançant pamflets o pòsters que es mostraran en Taulers Informatius Alternatius. Si en vols més informació:  procesconstituentgirona@gmail.com