07/09/2016

Enfortint el codesenvolupament

Posem en marxa la segona edició del cicle de formacions sobre l'elaboració de projectes de cooperació per a entitats de codesenvolupament. Es faran dos cicles de formacions: un a Salt, i un altre a Manresa.

Les formacions a Salt es faran a la Factoria Cultural Coma Cros i seran els dissabtes 1, 8, 15 i 22 d'octubre. A Manresa, el cicle començarà el mes de novembre. L'objectiu d'aquestes formacions és reforçar les capacitats de formulació i gestió del cicle de projectes de les entitats que treballen l'àmbit del codesenvolupament a Catalunya.

La primera sessió introductòria està enfocada a la identificació del cicle de gestió de projectes, l'estratègia d'intervenció i a estudiar la viabilitat del projecte. El segon dissabte està dedicat a la planificació del marc lògic, activitats, pressupost i indicadors. En la penúltima sessió es parlarà de com fer el seguiment, l'avaluació, el finançament i s'iniciarà la redacció del projecte. En l'última sessió es parlarà de l'estratègia basada en gènere i drets humans i de com enfortir l'organització de les entitats  de codesenvolupament.

És una formació completament gratuïta. Si us hi voleu inscriure, ho podeu fer mitjançant els correus: solidaries@solidaries.org o jribas@fonscatala.org o bé trucant als telèfons 972 21 99 16 (Coordinadora) o 93 412 26 02 (Fons Català)

La segona edició d'"Enfortint el codesenvolupament" està organitzada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Coordinadora d'ONG Solidàries, l'Ajuntament de Salt, el Consorci del Benestar Social del Gironès-Salt i l'Ajuntament de Manresa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró i l'Ajuntament de Barcelona