10/12/2014

Entra i tria el millor vídeo!

Vols participar com a jurat popular del concurs de microvídeos Alsina_40 Vallmajó_20? Només cal que entris en aquest perfil Facebook>> i triis el que més t’agradi. El teu vot ajudarà a decidir quin és el millor treball, segons la votació popular. Hi ha també, un jurat tècnic que atorgarà dos premis més: un de grup i un d’individual. L’objectiu d’aquest concurs impulsat per Justícia i Pau-Girona, el Fòrum Joan Alsina i el Grup d'Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat és sensibilitzar el jovent, i la ciutadania en general, sobre la importància del compromís personal per aconseguir la transformació social per un món més just. Avui és l'últim dia!  

Quin creieu que és el microvídeo que interpreta millor o de manera més original i actual, el missatge d'en Joan Alsina i en Quim Vallmajó? El que més "M'agrada" sumi, serà el treball guanyador.

Els vídeos tenen una durada màxima d'un minut i sempre han d'incorporar una frase dita o escrita per algun dels dos missioners empordanesos. El concurs de microvídeos forma part dels actes organitzats enguany en el marc del Memorial Alsina_40 Vallmajó_20