29/05/2020

Epidèmies i altres Problemes de Salut en Crisis Humanitàries

La Facultat d'Infermeria de la UdG i la Cooperativa Humanitària organitzen, des de la Fundació de la UdG, la segona edició del curs d'estiu "Principals Epidèmies i altres Problemes de Salut en Crisis Humanitàries: Descripció i Estratègies de Resposta"  (2 ECTS).

Els objectius del curs són descriure els principals problemes de salut presents en les crisis humanitàries i la resposta clínica i operacional que s'ha de donar i reconèixer les principals malalties tropicals a les quals s'exposa el personal expatriat i les presents al nostre territori.

Aquest curs està adreçat directament a futurs professionals i a professionals que considerin l'acció humanitària com una possible orientació laboral o que tinguin interès en aquesta temàtica. Enguany, amb la pandèmia del COVID-19, tothom ha vist la necessitat d'un aprofundiment en els coneixements d'aquest àmbit.

Els professorat del mateix són persones amb molta experiència, amb una llarga trajectòria professional en cooperació internacional i en treball amb refugiats i pandèmies mundials.

El curs es durà a terme online, per videoconferència en temps real amb la plataforma ZOOM  del 6/07/2020 al 10/07/2020, de dilluns a divendres de 15:30 a 19:30 h. El preu és de 70€