12/04/2011

És la tecnologia sinònim de desenvolupament?

Quantes vegades sorgeix aquesta pregunta davant grans infraestructures que s'enduen per sempre part del notre patrimoni natural? Quin és l'impacte real del nostre model productiu en el planeta? Dilluns que ve, 18 d'abril, tindrem l'oportunitat de parlar-ne amb Raül Velasco, enginyer industrial d'ESF. La xerrada començarà a les 19h., a l'aula B de la Casa de Cultura de Girona.

 

La xerrada forma part del cicle "Medi ambient i tecnologia, un camí cap al desenvolupament humà sostenible" coorganitzat per Enginyeria Sense Fronteres (ESF), Càtedra UNESCO de Desenvolupament Humà Sostenible i Coordinadora d'ONG Solidàries.

La xerrada ens introduirà al desenvolupament humà i ho relacionarà amb el nostre consum; parlarà també de quines són les tecnologies més apropiades i exposarà algunes bones pràctiques.

Raül Velasco és enginyer Industrial, especialitzat en energia i medi ambient. ha participat al PAER (Programa Andí d'Electrificació Rural). És també membre d'Enginyeria Sense Fronteres i consultor en cursos de TpDH (Tecnologia pel Desenvolupament Humà).

Notícies sobre la primera ponència:

Crònica de la primera conferència "Com frenar el canvi climàtic des de les ciutats" >> 

LLegir entrevista a PABLO COTARELO, d'Ecologistas en Acción >>

DESCARREGAR CARTELL>>