• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • Estrena de dos documentals sobre els Objectius del Mil·leni, a la IV Nit del Cinema Solidari

14/12/2009

Estrena de dos documentals sobre els Objectius del Mil·leni, a la IV Nit del Cinema Solidari

Aquest dijous 17 de desembre tindrà lloc la IV Nit de Cinema Solidari, al cinema Truffaut de Girona. Es tracta d'una iniciativa conjunta de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la UdG i la Coordinadora d'ONG Solidàries. En aquesta quarta edició, s'estrenaran dos documentals de Pep Caballé, que formen part d'una col·lecció sobre els Objectius del Mil·leni i que edita l'Oficina de Cooperació de la UdG.

El programa de la IV Nit de Cinema Solidari inclou els passis dels llargmetratges Slumdog Millionaire i Gran Torino i dels dos documentals Edu, d'Educació i Salus Aquae. En el cas d'Edu, d'Educació, el documental parla dels quatre pilars de l'educació: del mestre, dels alumnes, de cursos pràctics, de pobresa i de l'educació popular. En canvi, Salus Aquae parla de l'accés a l'aigua potable com a primer requisit per a la vida, per a la salut i per assolir tots els drets humans.

Els documentals seran presentats per la delegada de la Rectora per a la Cooperació i el Desenvolupament de la UdG, M.Rosa Terradellas, el director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Andreu Felip, i pel mateix director i realitzador dels documentals, Pep Caballé.

La IV Nit del Cinema Solidari començarà a les 7 de la tarda i s'allargarà fins a la 1 de la matinada. L'entrada és gratuïta i es pot assistir a totes les projeccions o només a alguna de les sessions.

Comarques gironines, 14 de desembre de 2009