18/11/2013

Estrenem expo dels Drets dels Infants, amb els nens i nenes de Salt

Aquest dimecres, 20 de novembre, és el Dia Internacional dels Drets dels Infants. Coincidint amb aquesta efemèride, la Coordinadora d'ONG Solidàries i la Diputació de Girona presenten una nova exposició per fomentar de manera senzilla els drets dels infants. I ho fem, a través de les il·lustracions d'Oscar Barcelón, Anna Faure, Xevi Felip, Marc Fonsdeviela i Pau Morales. La inauguració és a partir de les 18.30 a la Biblioteca d'en Massagran de Salt i es podrà veure en aquest espai fins al 31 de desembre. Il·lustració: Xevi Felip

Cada il·lustrador ha traduït en imatges dos dels drets 10 recollits a la Declaració dels Drets dels Infants per arribar, especialment, als nens i nenes d'entre 6 i 12 anys. L'exposició va acompanyada d'un pòster (de regal fins a exhaurir existències) on es resumeixen els 42 articles de la Convenció sobre els Drets dels Infants, que l'any que ve farà 25 anys.

L'exposició es podrà demanar gratuïtament al Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat de la Coordinadora d'ONG Solidàries.