03/06/2022

Farem les mil i una ...

Farem les mil i una ...per arribar a les 1.000 usuàries. Iniciem una nova campanya a xarxes, per captar una vintena de noves usuàries per al CeDRe i arribar a la xifra màgica de 1.000.

La campanya començarà el proper 15 de juny i s'allargarà fins al 31 de juliol. Ens hi ajudes?

CAMPANYA A XARXES

Només cal que ens enviis una foto divertida (comunicacio@solidaries.orgfent alguna acció esbojarrada per captar aquestes vint usuàries que ens falten per assolir les 1.000! Saltant, anant a peu coix, menjant tres gelats alhora, pintant-te la cara...el que se t’acudeixi!

Del 15 de juny al 31 de juliol, anirem publicant les fotos que ens arribin a les nostres xarxes per animar les persones que encara no coneixen el CeDRe, Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat, i es donin d’alta com a usuàries. 

CAMPANYA USUÀRIES  

Des de fa més de 25 anys, el CeDRe posa a disposició de la ciutadania més de 4.000 llibres, còmics, contes, revistes, exposicions, jocs, pel·lícules i documentals. En tot aquest temps, ha esdevingut un centre de recursos especialitzat en pau i drets humans de referència a tot Catalunya i especialment, entre els docents.

Però a la demarcació de Girona encara hi ha moltes persones que no ens coneixen i és a elles a qui volem arribar. Porta'ns una nova usuària al CeDRe i entra al sorteig d'un joc de taula sobre el comerç just. 

 

Farem les mil i una, ens hi ajudes? Entre totes farem les mil!