10/12/2012

Formació Eines i Recursos per a captació de fons

La manca de recursos i les dificultats econòmiques per les que passem les entitats són un tema d'actualitat. Moltes ONGD i associacions comencen a replantejar-se el seu sistema de finançament i a explorar noves vies. El Consell Comarcal de la Selva posa en marxa una formació dirigida concretament a buscar noves eines i recursos per a la captació de fons. El termini per apuntar-s'hi, però, acaba el 12 de desembre.

La formació es farà el proper dissabte 15 de desembre, al Centre Cívic de Sils, de 10 a 14h i de 15 a 19h; anirà a càrrec de Enginyeria Social (Responsabilitat Social Empresarial) i té un cost de 30€ per persona.
El curs té com a principal objectiu proporcionar les eines necessàries per la captació de fons; i pretén: a) explicar el concepte de captació de fons i els compromís que requereix; b) donar a conèixer diferents tipus de fonts donants i instruments de captació; c) comptar amb eines bàsiques per dissenyar una campanya de captació de fons, d) entendre què implica i les possibilitats de col·laboració amb l'empresa i; e) posar a disposició dels participants informació i documentació clau per aprofundir en els coneixements adquirits.

El temari i el contingut al llarg de la sessió s'estructurarà de la següent manera:

1. Introducció
2. Perfil i relació amb el donant
3. Diagnòstic previ per a una estratègia "a mida"
4. Entendre, interessar i fidelitzar el donant
5. Instruments per l'obtenció de fons
6. Disseny d'una campanya anual
7. Comunicació, màrqueting i transparència
8. Fiscalització i mecenatge a Espanya

Per preinscriure's al curs s'ha d'emplenar el formulari que trobareu aquí>>

Per més informació podeu contactar amb 972843608 o a selva@oficinajove.cat