18/05/2016

Formació en línia sobre Energies Renovables i Cooperació

Enginyeria Sense Fronteres posa en marxa un curs, completament en línia, que ofereix la informació i formació bàsica necessària per a una adequada identificació i avaluació de projectes de cooperació al desenvolupament, que tinguin com a objectius la dotació o millora de serveis energètics fiables i assequibles a zones rurals de països en desenvolupament. T’interessa?

El curs està estructurat en quatre mòduls: un d’introductori, un d’identificació de necessitats, recursos i impactes, un tercer mòdul sobre opcions tecnològiques (biomassa, sistemes hidroelèctrics, sistemes solars fotovoltaics, eòlics, etc.) i un últim, d’estudi de casos reals (cuines millorades a Kènia, Biodigestors a Perú, Sistemes solars fotovoltaics a Equador) i d’avaluació de projectes.

L’avaluació del curs en línia és contínua i es basa en activitats individuals, debats o activitats grupals, que es fan des d’una plataforma moodle. El curs està adreçat a membres d’ESF però també persones que treballin en el sector d’energies renovables que tinguin interès en tenir un visió introductòria dels conceptes de cooperació i de tecnologia per al desenvolupament humà.

El curs comença el 2 de juny i acaba a finals de juliol. Són 60 hores i té un cost de 125 euros (100 si és reduïda)