27/06/2022

Fotografia solidària i sensibilitzadora

La fotografia pot ser una gran aliada de la sensibilització. Per aquest motiu, des de la Unitat de Cooperació de l'Ajuntament de Girona, s'impulsa una nova edició del Concurs de Fotografia Solidària.

El termini per presentar propostes és del 29 d'agost al 17 de setembre (ambòs inclosos). La fotografia guanyadora serà utilitzada per la difusió de la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació internacional i d’educació pel desenvolupament de l’any 2022 de la Unitat de Cooperació. A més, la persona guanyadora rebrà un premi de tres-cents sis euros (306,00 €) per a facilitar la compra de material fotogràfic.

Amb aquesta proposta, la Unitat de Cooperació vol donar a conèixer la situació i condicions de vida de la població de països empobrits de diferents parts del món, i fer-les visibles a través de la fotografia, per crear consciència crítica entre la ciutadania gironina. Haurà de visibilitzar, doncs, aspectes relacionats amb els Drets Humans, la Cooperació Internacional, l'Educació pel Desenvolupament  i la Justícia Social. S'hi pot presentar un màxim de 5 fotografies.

La resta d'imatges presentades i no premiades es queden com a fons documental de la Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Girona, i podran utilitzar-se en la difusió d'activitats d'aquesta àrea. 

Consulteu les bases aquí >>

FOTO: Guanyadora del Concurs de Fotografia Solidària 2021, de Suren Abtahizadeh Evoghli