• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • GERD envia una furgoneta a Holguín per a una associació de discapacitats (novembre 2010)

06/11/2010

GERD envia una furgoneta a Holguín per a una associació de discapacitats (novembre 2010)

El Grup Editor de la Revista del Discapacitat (GERD) ha enviat a la província cubana d'Holguín un contenidor destinat a l'Asociación Cubana de Limitados Físico-Motores (ACLIFIM). El contenidor transportava una furgoneta que ha de servir per millorar la mobilitat dels membres de l'associació cubana, així com 12 llits articulats per distribuir entre els socis que més ho necessitin. L'enviament inclou roba, sabates, tovalloles i material escolar per a diverses entitats de la província.

El passat divendres 29 d'octubre, dia de Sant Narcís, es va carregar un contenidor de 40 peus de llargada amb destinació a l''Asociación Cubana de Limitados Físico-Motores' (ACLIFIM) d'Holguín. El contenidor portava un vehicle de segona mà que GERD ha pogut adquirir i enviar gràcies al suport rebut de l'Ajuntament de Girona.

Així mateix, es va aprofitar l'enviament per fer arribar a l'Illa altres materials que s'havien recollit per diferents canals, com ara roba, sabates, tovalloles o material escolar, i que seran distribuïts entre diferents entitats de la província, com el centre de discapacitats, les escoles o l'equip de futbol local.

També s'hi van poder incloure 12 llits articulats per distribuir entre els socis de l'ACLIFIM que més ho necessitin, un cop aquells hagin rebut la supervisió pertinent a la FIOH (Fábrica de Implementos Ortopédicos de Holguín), amb la qual el Grup Editor de la Revista del Discapacitat fa anys que col·labora.