19/01/2016

Girona, ciutat de Pau i Drets Humans

Durant tot el mes de gener Girona es bolca en la Pau i en els Drets Humans. La proposta "Girona, ciutat de Pau" programa, amb la col·laboració de diverses entitats i l'Ajuntament de la ciutat, un seguit d'activitats adreçades a sensibilitzar la ciutadania vers els valors de la cultura de pau i en el coneixement i respecte dels Drets Humans. La Coordinadora d'ONG Solidàries col·labora en la campanya "Construïm la Pau" amb motiu del Dia Escolar per la No Violència i la Pau.

Els actes van arrencar el dia 16 de gener i s'estendran fins al proper 6 de febrer. A més del "Construïm la Pau", el programa d'enguany inclou propostes com la Cantata per la Pau UAP 16!, que arriba a la seva vuitena edició, conferències, exposicions, projeccions de cinema o visites guiades, entre d’altres.

Amb aquesta programació en cultura de pau, es vol treballar aquesta temàtica des de diferents formats i arribant al màxim de persones, i de diferents franges d’edats.  

Les activitats de la campanya “Girona, ciutat de pau” han estat organitzades de manera conjunta entre l’Ajuntament de Girona i les següents entitats i organismes de la ciutat: Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, Coordinadora d’ONG Solidàries, Grup de Treball Musical de Secundària de Girona, Institut Montilivi, Institut Vallvera, Oxfam Intermón, Justícia i Pau, Amics de la UNESCO Girona, Càritas Diocesana de Girona i Museu d’Història de Girona.