20/12/2011

Imatges solidàries

Una exposició itinerant recull una trentena de fotografies que han participat en les quatre edicions del Concurs de Fotografia Solidària que organitza el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Girona. La mostra es podrà visitar al Centre Cívic Onyar, entre el 21 i el 31 de desembre, durant la Setmana Solidària. Més endavant arribarà al Centre Cívic Sant Narcís i a l'Estació Espai Jove.

 

En la mostra es poden veure les fotografies guanyadores de les quatre edicions del concurs, així com una selecció d'altres imatges que hi han participat. La temàtica de les fotografies gira entorn a les desigualtats Nord-Sud, les condicions de vida als països del Sud, les conseqüències de la globalització econòmica i la interculturalitat. 

Els guanyadors de les quatre edicions del concurs han estat Anna Perich Roura, Marc Juanola Sánchez, Neus Lloveras Verdaguer i Guillem Ferrer Domingo.

Les persones o entitats interessades en sol·licitar aquesta exposició, ho poden fer enviant un correu electrònic a cooperacio@ajgirona.cat o trucant al 972 01 02 50.