21/05/2020

Inscripcions obertes per als camps de treball de l'SCI

Després de l’aturada temporal dels camps de treball degut a la pandèmia de la covid, el Servei Civil Internacional obre altre cop les inscripcions als camps de treball. Es promouen sobretot els projectes locals i comptaran amb les mesures sanitàries adequades. FOTO: SCI

Des de divendres passat ja es poden fer les inscripcions en línia als projectes de l'estiu i tardor, tant a nivell local com internacional.

Tot i així, l’excepcionalitat del moment ha fet que s'adaptessin els projectes dels camps de treball a les possibilitats del context i des de l'entitat asseguren ser conscients que "no podran desenvolupar-se en les mateixes condicions de sempre".

Els camps de treball de l’SCI fins ara han estat espais comunitaris interculturals amb l’afegit de la connexió internacional, per la participació de persones d’arreu del món. En aquest context, on la mobilitat internacional s’ha vist afectada, des de l’SCI Catalunya, tot i no descartar la possibilitat dels camps internacionals a llarg termini, es promou i recomana la participació en projectes de voluntariat locals. 

Tal i com han fet fins ara, l'entitat adaptarà el funcionament dels camps a les novetats i criteris establerts per les autoritats competents (fases de desescalada territorials, mesures de seguretat i sanitàries, recomanacions dels òrgans d’institucions i plataformes associatives, etc.)

Podeu consultar les condicions dels camps i l'oferta de camps al cercador de l'entitat.

Actualitat relacionada