06/04/2021

Instagram i twitter per a entitats de la Coordinadora

Obrim inscripcions per a una nova formació que es farà el dijous 6 de maig de 5 a 8 de la tarda, a l'Espai Solidaritat: Instagram i Twitter per a entitats. 

La xarxa social que puja més en engagement i guanya seguidors és ara per ara (i de moment) instagram. Amb aquesta sessió de tres hores aprendrem a retocar fotos per guanyar en qualitat i impacte, a utilitzar bé els hashtags per portar més públic al nostre compte, a com funciona l’insta stories,a què influeix en el seu algoritme que fa que es vegin més o menys els nostres posts.

Twitter és una de les xarxes socials preferides de les grans entitats i ONG però les entitats petites encara no hi són massa presents.  Aprendrem el seu funcionament, la configuració, tweets i retweets, mencions, llistes missatges o també eines per a programar. 

Aquesta formació és a càrrec de Jordi Gamell Balaguer, Social Media Strategist, @narj (instagram) @jordigamell (Twitter) i s'adreça a aquelles entitats que ja utilitzen aquesta xarxa social però que volen millorar el seu ús. Les places són limitades per les mesures COVID i només per a persones membres de les entitats de la Coordinadora (màxim 2 per entitat). 

INSCRIPCIONS: comunicacio@solidaries.org (Nom Cognom i ENTITAT)