26/05/2021

Jornada Anual 2021: Retrobem-nos!

Després de tanta virtualitat, ens ve de gust una Jornada Anual diferent. Us proposem una jornada de retrobament, lúdica, per fer net i tornar a reemprendre la tasca solidària amb renovades energies i un altre ànim. La cita és el proper dissabte 5 de juny, de 10 a 14h, al centre cívic Sant Daniel, de Girona. Us hi esperem!

Per a dinamitzar la jornada i aquest treball de cures, comptarem amb la coach, terapeuta i facilitadora de grups especialitzada en gestió de les emocions, Catherine Hansen.

Ens farà un taller, doncs, orientat a facilitar la vinculació entre les persones i l’alliberació de tensions i emocions viscudes en aquest temps de pandèmia, a través de dinàmiques lúdiques, expressives i de connexió amb un mateix i amb el grup.

PROGRAMA

  • 10h Benvinguda
  • 10.15h La primera part del taller es farà a l'aire lliure. Dinàmiques lúdiques i moviment expressiu, per connectar.nos i alliberar tensions (Cal dur una tovallola, màrfega, mocador o manta i coixins per seure a terra).
  • 11.30-12h Pausa Esmorzar: Cal dur alguna cosa de menjar per compartir. El te, cafè i begudes les posa la Coordinadora.
  • 12 h La segona part del taller es farà dins la sala. Activitats per a la connexió interna i a la presa de consciència de com ens ha afectat la istuació viscuda els darrers mesos. Canalitzarem les emocions a través del dibuix i la risoteràpia.
  • Tancament del taller amb una visualització guiada per posar-nos en contacte amb la nostra fortalesa i recursos interns.

 

L'objectiu és alliberar les tensions acumulades durant la pandèmia, les emocions que necessiten ser alliberades.

 

IMPORTANT: Dissabte 5 de juny | De 10 a 14h | Local social de Sant Daniel (Carrer de les Monges, 18-20 – 17007 Girona)

La inscripció és necessària i compromet a l'assistència. Us hi podeu insciure fins al dijous 3 de juny a través d'aquest FORMULARI >>