02/06/2015

Jornada Anual de la Coordinadora d'ONG Solidàries a Vilobí d’Onyar

El dissabte 13 de juny, la Coordinadora d’ONG Solidàries celebrarà la Jornada Anual 2015 a l’Espai Jove de Vilobí d’Onyar. Enguany centrarem aquesta jornada de treball en les desigualtats en sentit ampli. I ho farem de la mà d'un convidat de luxe, en Salvador Martí i Puig, professor de Ciència Política a la UdG, investigador associat del CIDOB, expert en Llatinoamèrica, i sobretot en temes de processos polítics, acció col.lectiva i desenvolupament.  

La jornada començarà a les 10h amb la presentació “Desigualtats i Gènere” a càrrec de l’entitat amfitriona, les Dones del Bagastrà. Mitja hora més tard, es farà una pausa per esmorzar i, tot seguit, a les 11.15, Salvador Martí, realitzarà la xerrada-debat “Radiografia de les desigualtats”.

A les 13h, la Coordinadora acollirà el taller “Pobresa i Desigualtats”, que servirá per començar a preparar la Campanya Pobresa Zero.

Al final del dia, com sempre, hi haurà la opció de participar al dinar de germanor que aquest any tindrà lloc al Pub Mític, amb un menú de 12 euros. Cal reservar el dinar amb un correu a solidaries@solidaries.org o bé trucant al telèfon 972 219916972 219916.

La darrera trobada anual es va fer a Sant Aniol de Finestres i va coincidir amb la celebració dels 20 anys de la Coordinadora d’ONG Solidàries.

Com arribar-hi>>