24/03/2015

Joves per canviar el món

La plataforma d'Acció Social KABUA convoca el 1r concurs “Joves per canviar el món” adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys. Es pot participar en grup que pot ser de tres persones o fins i tot un grup de classe. El concurs té com a objectiu que els participants enregistrin un vídeo original de denúncia i/o sensibilització que reculli la seva opinió sobre un dels quatre temes proposats: Com lluitar contra la pobresa, com afavorir els drets dels infants/joves, com eradicar la violència o com lluitar contra la discriminació de les persones amb discapacitat.

Per enregistrar el vídeo es podrà utilitzar un dispositiu mòbil, una càmera digital o una tauleta tàctil i haurà de tenir una durada d’entre 3 i 4 minuts i presentar-lo en format MP4. Les inscripcions són en línia a través de la pàgina web del concurs. El termini finalitza el 10 d’abril de 2015 a les tres de la tarda.

El jurat triarà els 10 millors vídeos que seran els finalistes i entre ells s’escollirà el guanyador del primer premi dotat amb 1.000 euros. El vídeo guanyador es donarà a conèixer a la cerimònia de lliurament que comptarà amb l’assistència obligatòria dels finalistes. El resultat del concurs es publicarà al web a partir del 25 d’abril.

La Plataforma d'Acció Social KABUA neix amb la voluntat d'oferir eines als joves per tal que siguin capaços de fer propostes que puguin canviar la seva realitat més immediata. A través de la Plataforma KABUA es vol aconseguir que els joves, no solament puguin expressar les seves opinions sobre els diferents temes d'actualitat o problemàtiques, utilitzant les TIC, sinó que també siguin capaços d'actuar de manera crítica.

Podeu consultar aquí les bases>>