28/05/2020

L'acció comunitària i el distanciament social

Sota el títol "L'acció comunitària i el distanciament social.... Un nou paradigma?" la Fundació Ser.gi  proposa una formació en línia gratuïta per abordar el nou escenari comunitari en què la distància física, necessària per evitar la propagació de la COVID 19, no permet intervenir com s'ha fet fins ara.

La Fundació Ser.gi  posa en marxa aquest mes de juny una formació adreçada a tots i totes les professionals del món social, de l'administració i de les entitats socials, estudiants d'educació social, treball social, psicologia... voluntaris i tots aquells que vulguin compartir les seves inquietuds i coneixements.El repte: trobar noves eines i metodologia d'intervenció que permeti la relació des del vincle però mantenint la distància física i social.

La càpsula formativa serà de 4 sessions, 6 dilluns a les 16h

>>DILLUNS 8/6/20 Sessió 1: Cap a la construcció d’una nova narrativa de la intervenció comunitària; relats de resiliència.

>>DILLUNS 15/6/20 Sessió 2: Les distàncies més difícils de salvar, els prejudicis, els estereotips, les desigualtats...ens apropem en clau d’interculturalitat.

>>DILLUNS 22/6/20 Sessió 3: Les famílies reagrupades, retrobar-se en temps de confinament. I després?

>>DILLUNS 29/6/20 Sessió 4: La gestió emocional dels professionals del mon social, “dansant amb les distàncies”.

 

Per a les sessions, s'utilitzarà el ZOOM i la durada aproximada de cada sessió és d'una hora. La inscripció pot ser per a les 4 sessions o per a cada una d'elles, de manera individual.

 Inscripcions i info >>