• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • L’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament obre la convocatòria de subvencions 2015

27/05/2015

L’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament obre la convocatòria de subvencions 2015

Des d'aquest dijous, 28 de maig, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament ja ha obert la convocatòria de subvencions adreçada a actors de la cooperació catalana i dels països socis. Enguany, el requisit per sol·licitar-les és que les activitats que es duguin a terme siguin de desenvolupament i educació amb un enfocament integrat de gènere i basat en drets humans (EGiPDH). És a dir, tots aquells projectes que responguin als objectius estratègics del Pla Director 2015-2018 i que tinguin en compte els drets humans de les dones i els drets col·lectius dels pobles.

Adreçades a organitzacions no governamentals per al desenvolupament, organitzacions i moviments de dones i feministes de Catalunya, universitats, centres de recerca i organitzacions feministes dels països socis (Moçambic, Colòmbia, Senegal, Marroc i R.D. Congo), consten de dues modalitats diferents, amb un pressupost total de de 2.600.000€ i 400.000€.

Els projectes que s’hi presentin hauran d’iniciar la seva execució durant l’any o en el termini d’un mes des del pagament de la primera bestreta, i amb una durada màxima de 12 mesos des del seu inici, amb possibilitat d’ampliar el període d’execució.

El termini per presentar la sol·licitud és de 10 dies naturals després de l’obertura de la convocatòria, per tant, finalitza el 10 de juny.

El 29 de maig s'activarà al portal de Tràmits Generalitat de Catalunya els formularis corresponents de la convocatòria. Al mateix temps, es publicaran els vídeos tutorials per la tramitació electrònica de les sol·licituds.

MÉS INFO>>