24/11/2015

L'Agenda Llatinoamericana estrena web

Vint-i-cinc anys de trajectòria, bé es mereixen una estrena de web. Des d'avui trobareu el web de l'Agenda Llatinoamericana renovat, amb tots els continguts de la campanya actual i tots els materials digitalitzats per ser descarregats.

D'entre els materials digitalitzats, podreu trobar la sèrie documental àudiovisual amb els 13 capítols de L'Excusa, sobre temes que han estat tractats per l'Agenda. Aquest material pot ser utilitzat com a introducció a xerrades o a classes.

En l'apartat de materials digitals, també hi trobareu materials per educadors/es, amb orientacions pedagògiques i aplicacions didàctiques de l'Agenda Llatinoamericana Mundial. Però el web recull també tots els materials gràfics que s'han anat editant: llibres, contes, pòsters i fulletons relacionats amb els temes de l'Agenda, alguns prou coneguts com els mapa de Peters o L'últim discurs de Chaplin.

El web de l'Agenda Llatinoamericana permet donar un cop d'ull als 25 anys de trajectòria d'aquesta comissió de la Coordinadora d'ONG Solidàries a través de les portades editades des del 1992, així com dels Calendaris Solidaris que van començar a imprimir-se el 2002.