08/01/2016

L'ecologia integral centra l'interès del 3r Premi a l'Opinió Escrita

La Comissió de l'Agenda Llatinoamericana Mundial posa en marxa una nova edició del Premi a l'Opinió Escrita, per a un article d’opinió relacionat amb el tema de l’Agenda Llatinoamericana Mundial 2017: L’ecologia integral. Els quatre articles seleccionats seran publicats en l’edició catalana de l’Agenda Llatinoamericana mundial 2017, a banda de rebre un lot de material pedagògic (publicacions i audiovisuals) publicat per la Comissió de l'Agenda i un diploma de reconeixement.

Al premi hi poden optar els articles d'opinió escrits en català per qualsevol persona major de 16 anys, que parlin d'ecologia des d'una perspectiva crítica i constructiva. Es valorarà la perspectiva de gènere i el llenguatge igualitari en el redactat.

Els articles hauran de tenir una extensió màxima de 4.500 caràcters amb espais inclosos i el títol. Només s’acceptarà un article per participant. Els articles s’hauran d’enviar en versió electrònica i format word abans del 31 de març de 2016 a l’adreça electrònica llatinoamericana@solidaries.org

El jurat estarà format per dues persones membres de la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana, una persona guardonada de la convocatòria anterior, una persona representant del Grup Paolo Freire de la Universitat de Girona i una altra persona vinculada a un moviment o organització reconeguda per la seva defensa de l’ecologia.