02/12/2020

La Covid i altres pandèmies del sistema

L'SCI organitza de manera online la XIVena edició del Curs de Conflictologia ‘La Covid i altres pandèmies del sistema, analitzant les múltiples dimensions d’una crisi global’ els dies 9, 10, 15, 17 i 18 de desembre.

Deu anys després de la crisi financera global del 2008, veiem com una pandèmia global no només ha causat milions de morts i afectats arreu del món, sinó que ha aturat i sacsejat la majoria d’economies. Com a conseqüència d’això, han incrementat els nivells de desigualtat socioeconòmica, l’atur i la precarietat, i s’han agreujat la crisi de cures i les diferents violències i discriminacions a les quals s’enfronta diàriament bona part de la població.

L'SCI organitza aquest curs de conflictologia que vol aportar elements que permetin identificar les diferents dimensions d’aquesta crisi global, veure com es relacionen entre sí, i mirar de dibuixar les diferents tendències que les impulsen per entreveure cap on aniran i com combatre-les. 

Informació pràctica
Dates: 9, 10, 15, 17 i 18 de desembre (total 10 sessions, 2 per dia)
Plataforma online: Zoom
Horari sessions: de 16:30h a 18:30h i de 18:30h a 20:30h
Preu: 10 € per sòcies de l’SCI i la Coordinadora // 35€ per no sòcies*
Inscripcions i pagament ***: a través d’aquest formulari

 

Les sessions programades compten amb ponents de luxe com Eulàlia Reguant que parlarà sobre la mercantilització de les nostres vides, Laia Jubany, de Seminari Taifa, que abordarà els efectes de la crisi des d'una perspectiva multidimensional, Sandra Ezquerra, directora de la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultures de la UVic-UCC, que parlarà de gènere i crisi de les cures, o Ángel Ferrero, periodista i col·laborador de Público, que parlarà de com la pandèmia ha trasbalsat el món del treball, entre altres.

Consulta el programa sencer aquí >>

Actualitat relacionada