04/09/2015

La Cursa del carrer Nou, amb la Fundació Ser.gi i Càritas Diocesana

La Cursa Popular del carrer Nou que organitza l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial tindrà aquest any, dues proves solidàries a favor de la Fundació Ser.gi i de Càritas Diocesana de girona. La cursa, que arriba a la 37ena edició, se celebrarà el proper diumenge 18 d’octubre.

Com a gran novetat, la cursa popular gironina  recupera la Milla (1.609 metres) que s’obre a totes les edats amb quatre sortides, segons categoria. La inscripció a la Milla, prova que es donarà d’alta al calendari de la Federació Catalana d’Atletisme, té un cost de 8 euros, dels quals una part es destinarà a la Fundació SER.GI. A més, l’edició d’enguany manté la caminada solidària que es va estrenar l’any passat a favor de Càritas Diocesana de Girona amb un recorregut d’1,6 km. i que aquest any s’amplia a gairebé 5 km, amb un circuit més atractiu que recorrerà el camí de fora de la muralla de la ciutat.

Tant l’associació de comerciants, promotora de la cursa, com els organitzadors tècnics, i les entitats col·laboradores, entre les quals figuren el GEiEG i el Club Atlètic Palamós, confien assolir novament l’èxit de participació i una bona recaptació amb fi solidari per als projectes sense ànim de lucre de la Fundació SER.GI i Càritas Diocesana de Girona.

La Fundació SER.GI destinarà els diners al projecte de Masoveria Urbana, que consisteix en l’abaratiment del cost del lloguer per part dels seus propietaris a canvi de millores en l’habitatge que porten a terme els llogaters, amb la supervisió de la Fundació. Per la seva banda Càritas Diocesana de Girona ha explicat els diners recollits es destinaran als diferents programes que l’entitat té en funcionament per pal·liar la pobresa infantil, tant en l’àmbit d’acollida com en el camp educatiu.

Les inscripcions, en qualsevol de les modalitats de participació, ja són obertes en format online (www.gironacentre.org i www.cursacarrernou.cat).