12/06/2010

La sobirania alimentària, protagonista del segon punt de llibre de la Coordinadora

A finals de juny arribarà a les biblioteques de les comarques gironines el segon punt de llibre de la campanya que va iniciar la Coordinadora d'ONG Solidàries per Sant Jordi, sobre temes de solidaritat que treballen les entitats de la Coordinadora. Aquest segon punt està centrat en el concepte de Sobirania Alimentària, i ha comptat amb la col·laboració d'Ester Vivas, membre de la Xarxa Consum Solidari.

Per aquesta campanya, s'ha dissenyat una sèrie de sis punts que contenen flaixos informatius sobre els temes de solidaritat que treballen les entitats de la Coordinadora.Inclouen una breu explicació de cada tema, una cita d'un personatge conegut o implicat en el tema i un petit apartat amb consells pràctics sota el títol I tu què pots fer?

Els punts de llibre han estat dissenyats com una eina de sensibilització i després de la distribució dels punts que parlen sobre Comerç Just, ara arribaran a les biblioteques els centrats en el concepte de Sobirania Alimentària. El proper mes de juliol serà el torn del Turisme Responsable. La campanya, que es perllongarà fins a l'abril de 2011, continuarà amb altres temes: Cultura de Pau, Drets Humans i Cooperació al Desenvolupament. 

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans.