24/05/2016

La Vella Europa: un fals mite que s'esfondra

A partir d'aquest dimarts, 24 de maig i fins dissabte, se celebra la vuitena edició del Memorial Sebastià Salellas. El memorial s'inaugura avui dimarts a les 22 h (s'ha canviat l'hora que s'especifica al díptic) amb la projecció del documental "Cançons d'amor i d'anarquia", amb la presència i intervenció del director, Carles BenPar i el cantant Joan Isaac. La sessió es farà al Cinema Truffaut de Girona i l'entrada és lliure.

I aquest dijous, a les 19.30 h, a l’Auditori Josep Irla, de la Generalitat de Catalunya a Girona, taula rodona “El racisme, la xenofòbia
i l’islamofòbia a les portes d’Europa”. Amb: Lola López (Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona i antropòloga), Cristina Mas (periodista, membre del Comitè de Solidaritat amb el Poble Siri i de LIuita Internacionalista). Modera: Mostaphà Shaimi, membre de l’Espai Antiracista de Salt-Girona.

El vuitè Memorial Sebastià Salellas acabarà el dissabte, 28 de maig, amb la presentació del llibre de César Redueles "Capitalismo Canalla".
A partir de les 12h, al Casal Independentista el Forn (Plaça Sant Pere, Girona), amb la presència de l’autor.

Sebastià Salellas, "Tià" Salellas, era advocat que va defensar col·lectius socialment més vulnerables o alternatius.